Chicago, IL
55°
Sunny
6:39 am5:29 pm CST
Feels like: 52°F
Wind: 16mph S
Humidity: 33%
Pressure: 30.1"Hg
UV index: 0
6 pm7 pm8 pm9 pm10 pm
50°F
48°F
45°F
45°F
43°F
WedThuFriSatSun
59°F / 41°F
48°F / 34°F
37°F / 25°F
41°F / 34°F
55°F / 37°F

Published 1 year ago

By admin

DOČEKAO GA KAPITEN ‘ORLOVA’: Navijač Srbije četiri meseca biciklom putovao do Katara! (VIDEO)

Srpski avanturista i fan fudbalske reprezentacije Srbije Zoran Zivlak je nakon više od četiri meseca vožnje bicikla stigao na Svetsko fudbalsko prvenstvo u Kataru kako bi podržao reprezentaciju Srbije.

Podvig vredan divljenja nije prošao neopaženo kod srpske delegacije u Kataru, pa je Zivlak naišao na prijem kakav i dolikuje za njegovu avanturu.

-Hvala na dočeku. Kada ja dođem, mi pobeđujemo. Nadam se i sada posle 6.000 kilometara, preko Bugarske, Gruzije, Jermenije, Irana, Irana, Irana, potom Saudijske Arabije i evo nas u omalenom Kataru ali sa velikim prvenstvom i takmičenjem i velikim nadama za našu Srbiju.

Na pitanje koliko je trajalo putešestvije, kaže:

-Četiri meseca, nešto preko četiri meseca ali bilo je za dušu pa se malo oteglo. Kriznih trenutaka ima svaki dan, bilo je svakodnevno, ali kada dođete na cilj, prvenstvo je vaše. Najepše je bilo kroz Iran, pun sam utisaka – rekao je.

Podsetio je gledaoce da je ovo veliki izazov te otkrio šta nosi sa sobom kada krene na put.

-Čergarski je to život. Zahteva puno, sa malo toga možete da preživite. Svi smo konformisti pa nekada dočekamo i hotel. Ponesem najosnovnije – šator i odeću za tople i hladnije uslove – rekao je.

U Kataru ga je dočekao kapiten reprezentacije Dušan Tadić sa kojim je proćaskao i preneo mu samo mali deo svojih doživljaja tokom ove nesvakidašnje avanture.

Ovo nije prvi put da Zoran na ovakav način podržava reprezentaciju Srbije, pošto je fudbalere na isti način pratio i na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Telegraf
Foto: Printscreen YouTube / Fudbalski savez Srbije

YOU MAY LIKE