Connect with us

aktuelno

DIREKTOR FAJZERA STAO UZ NOVAKA: Veliki sam fan Đokovića, smatram da ima imunitet! (VIDEO)

Published

on

Novak Đoković je tema kojom se bave na svim meridijanima u poslednjih osam dana. Upravo zbog toga smo i saznali da je veliki navijač najboljeg tenisera današnjice Albert Burla, generalni direktor kompanije “Fajzer”.

On je u razgovoru za „Bloomberg Markets and Finance“ odlučio da govori o Đokoviću, ali nije želeo da se meša u odnose Novaka i Australije.

„Kao prvo, ja sam veliki navijač Novaka Đokovića, ali ne mogu nikako da uđem sada u to da li je on imao potrebnu dokumentaciju za ulazak u Australiju ili ne. To je nešto što je između njega i vlasti, kao i lekara“, poručio je Burla.

Iako je direktor kompanije koja pravi možda i najpoznatiju vakcinu na svetu protiv korone istakao je da i preležan virus pruža neki vid zaštite.

“Smatram da je preležan virus vid zaštite od infekcije, ne samo u ovom slučaju nego generalno. I to na neko određeno vreme. U mnogim zemljama širom Evrope sertifikat vam je validan šest meseci nakon poslednje doze vakcine, a u slučaju preležanog virusa samo tri meseca nakon pozitivnog testa. Dakle, zaštita koju dobijate nakon prirodno preležanog virusa ne traje toliko kao posle vakcine. To je ono što sam ja rekao i o čemu mogu da govorim.”

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Nova.rs
Foto: Printscreen YouTube / Média en 4-4-2

Advertisement