Chicago
27°
Sunny
7:02 am5:05 pm CST
Feels like: 16°F
Wind: 14mph SW
Humidity: 44%
Pressure: 30.33"Hg
UV index: 2
ThuFriSat
30/0°F
10/7°F
36/32°F

Published 2 months ago

By admin

DEVOJČICU(7) OTEO I UBIO DOSTAVLJAČ: Monstrum priznao stravični zločin (FOTO)

Telo 7-godišnje Atine Strand pronađeno je u okrugu Vajs, u Teksasu, u petak uveče, a čovek uhapšen i optužen za njenu otmicu i ubistvo je vozač dostavne službe Fed Ex.

Policija tvrdi da je osumnjičeni, Taner Lin Horner, priznao zločin i konačno, nakon sveobuhvatne potrage američke policije, rekao gde je Atinino telo.

Horner je vršio dostavu ispred Atinine kuće u trenutku kada je nestala u sredu, a policija je dobila dojavu koja je navela vlasti da ga istraže, rekao je šerif okruga Vajs Lane Akin. FedEx je sarađivao s istragom koja je uključila i teksaške rendžere i FBI, prenosi Jutarnji list.

Šerif je rekao da istražitelji veruju da je Atina umrla već sat vremena nakon otmice. Vlasti nisu rekle kako je umrla ili gde je tačno njeno telo pronađeno, ali da se zločin dogodio tek nekoliko kilometara od njene kuće.

ŽRTVA PSIHOPATE: Atina Strand

Šerif nije hteo govoriti ni o kakvom mogućem motivu otmice i ubistva. Rekao je da istražitelji ne veruju da je Horner poznavao Atinu ili njenu porodicu.

Hornerovi računi na društvenim mrežama govore da je, između ostalog, bio vozač Ubera i muzičar sa završenom srednjom školom.

Atinin nestanak potresao je malu ruralnu zajednicu. Devojčina maćeha prijavila je nestanak Atine kancelariji šerifa okruga Vajs u 18:40 u sredu, nakon što ju porodica tražila oko sat vremena.

Maćeha je rekla istražiteljima da su se ona i dete „malo posvađali“, što nije bilo neuobičajeno i da je devojčica otišla.

PRIZNAO ZLOČIN: Taner Lin Horner

Policija je stigla na seosko imanje oko 14 minuta nakon poziva i obavili su početnu pretragu unutar i ispod kuće te na šest hektara u vlasništvu porodice. U potrazi su kasnije koristili helikoptere s termovizijskim kamerama, dronove, konje, pse i terenska vozila.

Nakon Hornerovog priznanja stravičnog zločina iz šerifove kancelarije su objavili: „Tužni smo što je završilo onako kako smo se nadali da neće. Ovo je jedna od najtežih istraga u kojima smo ikad učestvovali. Kad god dete umre, to te pogodi u srce. Upoređuješ to dete i sa svojom decom…“

Izvor: Jutarnji list Foto: Facebook

YOU MAY LIKE

KOLUMNA, KOVAČEVIĆ: Đokovićev put kojim se ređe ide, popločan očevim glupostima, našim kompleksima i svetskom zaverom
BRITANSKI NOVINAR OPISAO NOLETOV PUT DO VRHA: "Diskvalifikovan, zabranjen, deportovan" i na kraju najbolji!
ENVER KRENUO NA HODOČAŠĆE U MEKU: Srbi me zaustavljaju na putu, časte ručkom, plate smeštaj!
MILVOKI PROSLAVIO SVETOG SAVU: Patrijarh Porfirije poručio roditeljima: "Ne učite decu samo da budu Srbi..." (FOTO+VIDEO)
PATRIJARH STIGAO U ČIKAGO, DOČEKALA GA DECA I PESMA: "Najveće moje zadovoljstvo je susret sa braćom i sestrama, susret sa ljudima"
IVANIŠEVIĆ OTVORIO DUŠU: Nole može da urla i da me psuje, ali mora da pobeđuje, i ja sam bio lud!
"BOŽJA PRAVDA PRED OČIMA BILA GEJTSA": Čuveni španski pisac tekstom podigao spomenik Đokoviću!
“ON JE NAJVEĆI KOJI JE IKADA DRŽAO REKET”: Cicipas se poklonio Noletu: Hvala ti što me činiš boljim!