Chicago, IL
55°
Partly Cloudy
6:19 am5:44 pm CDT
Feels like: 55°F
Wind: 8mph S
Humidity: 83%
Pressure: 29.94"Hg
UV index: 1
10 am11 am12 pm1 pm2 pm
61°F
63°F
64°F
64°F
66°F
TueWedThuFriSat
43°F / 37°F
45°F / 36°F
48°F / 41°F
48°F / 36°F
43°F / 32°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

DEČACI SKANDIRALI “UBIJ SRBINA” TOKOM UTAKMICE: Nakon utakmice se dogodio napad na Srbe

Tviterom se, od sinoć, širi snimak za koji tvrdi da je nastao jutros u Sarajevu tokom međunarodnog fudbalskog turnira za dečake “Šampion junior kup”, a na kom se vidi kako grupa dečaka skandira “Ubij Srbina”, posle čega je usledio niz incidenata usmerenih protiv srpske dece, kao i odraslih koji su bili u njihovoj pratnji.

Kako se može videti na snimku, ovaj sramni trenutak se dogodio tokom utakmice. Dečaci u tamnim dresovima, pretpostavlja se nekog kluba iz BiH, zagrlili su se dok su stajali pored terena i počeli su da skaču i skandiraju “Ubij Srbina”.

Utakmica, barem dok traje snimak, nije prekidana, a u jednom trenutku se čuje kako muški glas dobacuje “Ej, ko ti je to rekao da pevaš?”. Nije poznato ko je muškarac koji je reagovao, ali se očigledno zgranuo kada je čuo da tako mala deca pevaju tako užasnu stvar.

Čitalac dodaje da je posle toga tokom dana nastavljena tortura dečaka iz Srbije i da je u hotel u kom su bili smešteni u Sarajevu upala grupa muškaraca maskiranih fantomkama koji su bacili suzavac, a navodno su tokom bekstva nasrnuli na roditelje i izboli mlađeg muškarca iz Beograda, sa Zvezdare.

Došla je i policija, tamo je opšti haos sada. Deo naših dečaka i odraslih koji su sa njima tamo otišli u hotelu su praktično blokirani i ne mogu da izađu jer se plaše huligana i novog incidenta, a hteli su da krenu nazad za Srbiju – kaže čitalac.

POVEZANE TEME:

PONOVO NAPAD NA SRPSKU DECU I RODITELJE: “Samo smo vas Srbe čekali”

NAPAD NA SRBE NA KOSOVU: Otac i sin izbodeni ispred kuće, uhapšeni Albanci!

Izvor: Kurir
Foto: Deca/ Printscreen Twitter/ @sportcomm2

YOU MAY LIKE