Chicago
46°
Cloudy
6:50 am7:04 pm CDT
Feels like: 46°F
Wind: 0mph ESE
Humidity: 90%
Pressure: 29.9"Hg
UV index: 0
ThuFriSat
39/34°F
41/36°F
39/30°F

Published 1 month ago

By Serbian Times

DAN PRED BRAJANOVO SASLUŠANJE, MAJKA ANE VOLŠ PORUČILA: “Gde mi je dete Brajane? Ako je ubio, treba da dobije doživotnu robiju!”

„Više od mesec dana neznanja. Mesec dana neprestanog razmišljanja, gde je moje dete, što mi se ne javi, da li je živa. Dišem, ali ne znam da li sam živa, neznanje me ubija“, ovim rečima uoči sutrašnjeg saslušanja Brajanu Volšu (46), suprugu nestale Ane Volš (39), rođene Beograđanke, kojoj se svaki trag izgubio 1. januara u gradu Kohasetu u Masačusetsu, započinje razgovor za naš portal njena majka, Milanka Ljubičić (69).

Vidno slomljena, krhkog zdravlja, naša sagovornica navodi da nije dobro kao i da ne zna šta može da se dogodi na sutrašnjem saslušanju.

„Od Aninog nestanka sam ponavljala da ću do 9. februara, a to je sutra, živeti i nadati se da će se ona pojaviti. Pričala sam jer sam bila uverena da je moje dete živo, da će se pojaviti. Došao je i taj 9., a ja Anu nisam čula, ne znam da li je živa. Ne znam šta da očekujem, ne znam šta će se sutra dogoditi“, kaže neutešna Milanka.

PROČITAJTE VIŠE:

Nada se da njen zet Brajan ipak nije ubio njenu ćerku. Uoči suđenja, Milanka podseća na situaciju od pre nekoliko dana, koja joj budi nadu da Ana zapravo nije svirepo ubijena.

„Dobila sam nepouzdanu informaciju, vest, da se DNK koji je pronađen na nekim tragovima u njihovoj kući ipak ne podudara sa Aninim. Ne znam, možda je to slamka, trunčica, ali ja verujem. Moje dete je rođeni borac i zato ne verujem da bi je ubio neko za koga se ona borila, neko sa kim je izrodila troje dece“, skrhana kaže naša sagovornica.

Ona dodaje i da za Brajana Volša, koji je na prvom saslušanju negirao krivicu, ima samo jedno pitanje.

„Gde je Ana? To je moje prvo i glavno pitanje za njega – Gde mi je dete, Brajane? Ne mogu da poverujem da je on to mogao da uradi, neshvatljivo mi je. Da li je moguće da njihove službe nisu pronašle neki čvrst dokaz ili možda jesu ali čekaju sutrašnje suđenje? Ne znam, ali neizvesnost me izjeda“, kaže Milanka.

POVEZANE TEME:

SRPSKI SPECIJALITETI ODUŠEVILI AMERIKANCE: Sarmu ocenili sa 12 od 10, a uz ćevape obavezno preporučili ajvar! (VIDEO)

NEPRIKOSNOVEN NA VEČNOJ LISTI: Lebron Džejms postao najbolji strelac NBA lige ikada! (VIDEO)

BAJDEN SE OBRATIO NACIJI: Izašli smo jači iz krize, nastavljamo podršku Ukrajini odgovorićemo Kini ako ugroze SAD!

Izvor: Nova.rs
Foto: Printscreen Mondo.rs

YOU MAY LIKE

DŽEJ LO DOLAZI U BEOGRAD! Pevačica doleće privatnim avionom na proslavu srpskog milionera, dobiće 200.000 evra za dva sata!
MLADI NIŠLIJA POGINUO U AMERICI: Izgubio život u udesu, prijatelji prikupljaju novac da vrate telo u Srbiju! (FOTO)
SRPSKA PREMIJERA KOJA JE OBORILA ČIKAGO S NOGU: Priča o ljubavi obično udavi, a ova nas je oduševila! Pogledajte zašto... (FOTO+VIDEO)
UŽIČANKA SLAVICA POSTALA SVETSKA PUTNICA: Obišla 43 zemlje, a zbog jedne stvari joj je Tajland najveće razaočaranje!
KO NE SLUŠA TIFU, SLUŠAĆE OLUJU: Bijelo dugme održalo koncert za pamćenje u Čikagu, pevali i oni koji ne govore srpski
“SAMO SKINI TO, MOLIM TE”: Milioner putnici u avionu ponudio 100.000$, pod jednim uslovom!
VRHUNAC, PO NAŠKI: Srpska reč za orgazam je nešto najlepše što ćete čuti danas!
SVI SE PLAŠE SRPSKE "DANCING LADY": Misteriozna Beograđanka koja igra u narodnoj nošnji postala svetski fenomen!(VIDEO)