Chicago
63°
Clear
6:40 am6:45 pm CDT
Feels like: 63°F
Wind: 7mph SE
Humidity: 78%
Pressure: 30.01"Hg
UV index: 0
MonTueWed
70/63°F
70/61°F
66/61°F

Published 3 months ago

By Serbian Times

“DAN OČEVA” U ČIKAGU: Marija Papas deli poklone deci i tatama u centru grada!

Blagajnica okruga Kuk Marija Papas, zajedno sa Udruženjem crnih muškaraca (Black Men United, BMU) i “Kendid” Kendis Džordan učestvovaće manifestaciji deljenja poklona pred Dan očeva. Događaj će se održati na Severnoj Mičigen aveniji u Čikagu, u subotu, 17. juna.

Pokloni će se deliti između 11:30 i 13:00 časova, na jugoistočnom uglu Mičigen avenije i ulice Pirson, dan pre Dana očeva.

Među poklonima će se naći naočare za sunce, privesci za ključeve donirani od strane kompanije Subaru; zatim Frito-Lay čips doniran od strane PepsiCo i Menasha Packaging Co.; božuri od lokalnog distributera cveća Kennicott Brothers iz Čikaga; kao i razno cveće i biljke od Bloom ‘N Toss, kompanije koja reciklira i donira cveće lokalnim staračkim domovima i humanitarnim organizacijama.

PROČITAJTE VIŠE:

“Delimo cveće i čokolade za Dan majki, pa je pravično da ovog vikenda slavimo i očeve” rekla je Papas i dodala: “Presrećni smo što imamo sa nama BMU. Ovi ljudi su posvećeni jačanju i osnaživanju uloge očeva u porodicama i zajednicama.”

BMU je nacionalna organizacija za volontiranje koja se fokusira na obnovu i razvoj crnih zajednica.

Džordan je poznata po prvom i najdugovečnijem blogu o stilu života u Čikagu, a svoje tekstove objavljuje i u časopisu Chicago Star Media.

POVEZANE TEME:

VELIKO PRIZNANJE ZA SRPSKU NAUČNICU U AMERICI: Jelena Vučković izabrana u Nacionalnu akademiju nauka, među 500 Nobelovaca!

NATALIJA JE BEBA IZ IZBEGLIČKE KOLONE: Jokićeva supruga sa porodicom je izbegla iz Hrvatske tokom “Oluje” i završila na naslovnoj strani! (FOTO)

PANIKA U LOZNICI: Usnimljena džinovska zmija, sumnja se da se uputila prema reci! (VIDEO)

Izvor: Serbian Times
Foto: Pexels

YOU MAY LIKE