Chicago, IL
54°
Clear
6:07 am7:33 pm CDT
Feels like: 52°F
Wind: 10mph E
Humidity: 54%
Pressure: 30.04"Hg
UV index: 0
6 am7 am8 am9 am10 am
52°F
52°F
52°F
54°F
55°F
WedThuFriSatSun
64°F / 48°F
55°F / 45°F
54°F / 41°F
48°F / 39°F
54°F / 41°F

Published 2 years ago

By admin

JOŠ JEDAN VLADIKA PROTIV GEJ PARADE: Šta je Siluan rekao pred vernicima u Australiji (VIDEO)

Talas slobode se širi među vladikama Srpske pravoslavne crkve. Posle Nikodima i Fotija, uz narod je stao i episkop australijsko-novozelandski Siluan, koji je digao glas protiv najavljenog Evro Prajda u Beogradu!

Ima ko da iz crkve povede srpski narod u oslobođenje. Nije ovde reč samo o gej paradi, već o neophodnosti litija protiv globalistilke okupacije srpskog naroda, za očuvanje Kosmeta, za odbranu ljudskih prava od Velikog reseta.

Narod će put slobode i Vaskrsenja povesti i Sveti Sava i Sveti Nikolaj Velimirović, Sveti Vasilije Ostroški i Sveti Petar Cetinjski i svi sveci Srpske pravoslavne crkve. I patrijarh Pavle.

Ne pripada SPC (samo) patrijarhu Porfiriju. Samo od njega zavisi da li će ostati upamćen kao narodni patrijarh ili kao uzurpator trona Svetog Save. Crkva pripada i nama, verujućem narodu i celokupnom sveštenstvu i monaštvu. Mi smo SPC.

Od srpskih vladika zavisi da li će krenuti putem Nikolaja Velimirovića i putem Vaskrsenja Srbije ili će biti uz modernog Pontija Pilata. Narod zna svoj put. Nema nazad.

Poslušajte besedu vladike Siluana u video prilogu.

Izvor: Nulta tačka Foto: Printscreen / Youtube @RTS

YOU MAY LIKE