Chicago
21°
Ведро
6:55 am4:21 pm CST
Осећај: 10°F
Ветар: 13mph SW
Влажност: 55%
Притисак: 30.25"Hg
УВ индекс: 0
СреЧетПет
41/30°F
48/36°F
41/36°F

Published 2 godine ranije

By Antonije Kovačević

ČOLA STIGAO U AMERIKU! Legendarni pevač na turneji, fešta kreće večeras u Atlanti!

Legenda jugoslovenske i srpske pop muzike Zdravko Čolić stigao je u Ameriku. Zajedno sa brojnom ekipom muzičara iz pratećeg benda on je juče sleteo na aerodrom u Atlanti, gde će sutra, na Đurđevdan 6.maja, održati prvi koncert na svojoj američko-kanadskoj turneji.

Iako je već zagazio u osmu deceniju života, veliki Čola (70) je u odličnoj formi i još uvek bez problema podnosi daleke i naporne turneje. Odmah po dolasku bio je raspoložen za šalu, a na pitanje šta očekuje od predstojećih koncerata, kaže:

Očekujem da se dobro napjevamo i oznojimo. Nije nas bilo tri godine zbog korone, a sad se vraćamo jači nego ikada, spremni da se odužimo publici koja nas je dugo i vjerno čekala. Pred nama je 8 koncerata, ali ko zna, ako nas raja bude htjela, zapjevaćemo još negde, makar i u nekoj kafani (smeh). Ostajemo skoro mjesec dana, sve je moguće, poručuje Zdravko Čolić pred sutrašnji prvi koncert.

Valja napomenuti da se posle Atlante muzički karavan seli Finiks, gde će nastupiti već sledećeg dana, 7.maja. Slede Los Anđeles (13.maj), Vankuver (14.maj), zatim Toronto (20.maj) i Edmonton (22.maj), da bi turneju završili koncertima u Čikagu (27.maj) i Njujorku (28.maj).

Aci Marsenić, vlasnik muzičke kuće “Pure Live Music”, koja već po tradiciji organizuje nastupe Zdravka Čolića na američkom kontinentu, poručuje fanovima da što pre obezbede svoje karte:

– Interesovanje je zaista veliko, ljudi su se očigledno uželeli velikih koncerata i dobre muzike. Koncert u Vankuveru je već rasprodat, a slično je i u drugim gradovima. Za nastup u Čikagu (Joe`s Live) ostalo je još svega stotinak karata, pa pozivam sve zainteresovane da što pre kupe svoje ulaznice, kaže Marsenić za Serbian Times.

Karte za koncerte možete kupiti ovde:

Tekst: Antonije Kovačević Foto: Serbian Times

YOU MAY LIKE