Connect with us

Biznis

ČIKAGO, VREME JE ZA FARBANJE! “Clear Diamond” to radi čisto, kvalitetno i brzo, sa 15 godina iskustva kao najboljom garancijom!

Published

on

Epidemija korone nas je mesecima zatvorila u naše domove i značajno izmenila naše živote. Mnogima od nas to je dalo dosta vremena za razmišljanje o promenama koje bismo želeli da napravimo. U svom životu, ali i u svom bliskom okruženju. U svojoj kući, stanu, poslovnom prostoru…

A od tog okruženja zapravo sve i polazi – dobro raspoloženje, osećaj sigurnosti, udobnosti, pozitivna energija sa kojom rešavamo svakodnevne probleme. Zato je unutrašnji izgled, enterijer našeg stambenog i radnog prostora, toliko važan za naše živote. A to opet mnogo zavisi i od boja kojima smo okruženi.

To su poslovi kojima se bavi kompanija “Clear Diamond”, čiji vlasnik Marko Obradović sa svojim saradnicima već 15 godina daje novi sjaj stanovima, kućama, apartmanima, kancelarijama, čak i fabričkim halama.

Dugogodišnje iskustvo daje nam za pravo da tvrdimo da smo kvalifikovani da posao obavimo na najbolji mogući način. Bavimo se poslovima farbanja zidova, plafona, drvenarije i ostalog. Prilagođavamo se vašim potrebama i vašim željama. Po završetku radova ostavljamo vaš prostor apsolutno čistim i urednim. Uverićete se da jednom uspostavljena saradnja sa nama postaje trajna saradnja, ističe Marko Obradović.

KAD JE POSAO ZADOVOLJSTVO: “Clear Diamond” uređuje kancelarijske i radne prostorije

Kao što svi znamo, u Americi vreme se meri novcem. A najčešći problem sa kojim se susrećemo kada renoviramo ili farbamo svoje prostorije je upravo vreme, tačnije nepoštovanje rokova.

Ja prvi uvek očekujem da se dogovor ispoštuje u dogovorenom roku. Naša najbolja reklama je zadovoljan klijent, stoga se strogo držimo principa da naš rad završimo na vreme. Za naš rad garantujemo, a vas pozivamo da nam ukažete poverenje, konstatuje vlasnik kompanije “Clear Diamond”.

Uz povoljne cene rada, saradnja sa ovom kompanijom ima i humanitarni karakter. Naime, od svakog ugovorenog posla, “Clear Diamond” donira 10% svojih prihoda organizaciji ili instituciji po izboru klijenta.

-Donacije su transparentne i lako proverljive. Svaki klijent će dobiti pismeni dokaz da je uplata izvršena po njihovom izboru, ističe Marko Obradović.

Clear Diamond” je u mogućnosti da obavlja poslove u krugu 100 milja od Čikaga, što uključuje teritorije Illinois-a, Viskonsin-a i Indijane.

Da biste se i sami uverili u profesionalnost kompanije “Clear Diamond” pozovite Marka Obradovića na telefon (708) 203-5393 za besplatne konsultacije.

Kvalitet je naš prioritet!, poručuju iz “Clear Diamond”, i dodaju:

Vreme je da unesemo u naše živote i domove lepotu, radost i svežinu!

Tekst: P.R.

Advertisement