Chicago
37°
Cloudy
6:48 am7:05 pm CDT
Feels like: 28°F
Wind: 12mph N
Humidity: 85%
Pressure: 30.03"Hg
UV index: 2
FriSatSun
41/36°F
39/30°F
45/34°F

Published 1 week ago

By Serbian Times

CELO SELO TRI NOĆI PEVALO: Nakon šest ćerki Goran dobio sina naslednika! (FOTO)

Za selo Pranjane na Suvoboru kažu da je među najživljim u Srbiji. Mnogo mladih parova odlučuje ovde da ostane i formira porodicu, pa su škola i vrtić iz godine u godinu sve puniji. Pravi primer domaćina koji je na ličnom primeru najbolje pokazao kako se bori sa belom kugom je Goran Milutinović koji iz prvog braka ima troje, a iz drugog četvoro dece. Ono po čemu je poseban, jeste što je nakon šest kćerki dobio sedmo dete – sina. Mada, kako kaže, o tome uopšte nije razmišljao.

-Svi kažu, da nisam stao dok se nije rodio dečak. Oni koji me dobro poznaju znaju da nisam takav, jednostavno to je sudbina da budem bogatiji i srećniji sedam puta od mnogih drugih, ovo bogatstvo ne bih menjao za milione, kaže Goran iz Pranjana.

Kada se rodio sin slavilo se duboku u noć, mada i ćerkama se jednako obradovao. Ističe gde čeljad nisu besna, ni kuća nije tesna.

-Kako su se ćerke rađale menjale su mi život iz korena, sve poroke koje sam imao ostavio sam zbog njih, smatrajući da treba da im bude uzor i da ih izvedem na pravi put. Jednostavno, kao roditelj smatrao sam da onaj ko ima šest devojčica ne treba da ima loše manire. One se slažu kao velike devojke i uvek su tu da pripaze jedni na druge. Naročito najstarija kćerka koja ide na fakultet, ali i pomaže sve oko najmlađeg brata Lazara sve što treba, priča ovaj ponosni otac.

Velika je podrška supruzi Kristini, koja uprkos velikim obavezama oko četvoro dece sve uspeva da stigne.

-Iskreno, ja kada sam saznala da sam trudna četvrti put, bila sam u šoku. Ne mogu da kažem da je bilo strašno, ali još jedna beba u kući, još jedni grčevi pa rast zubića sve to mi je prolazilo kroz glavu. Kada sam otišla na drugu kontrolu, tu sam saznala da nosim dečaka, u šta ja nisam mogla da verujem. Pitala sam doktora da li je siguran u to što mi priča, samo se nasmejao i klimnuo glavom, priča Kristina.

Kad su stupili u brak nisu se nadali da će se u zajedničkoj ulozi roditelja ostvariti čak četiri puta, ali su presrećni zbog svoje velike porodice. Mada, kada je posle šest kćerki stigao dečak, susreli su se i sa jednim malim “problemčićem”.

-Sve je išlo spontano, tako da smo se lako navikli, napravili razmeštaj u kući kako bi ga prilagodili deci, jedino gde smo imali problem jeste oko stvari. Imali smo garderobicu samo za devojčice. Onda su krenule pripreme, kupovina stvari za dečaka, pa do krečenja sobe u plavo i svega ostalog, dodala je ona.

PROČITAJTE VIŠE:

INTERVJU, MILA ALEČKOVIĆ: Americi zbog Ukrajine preti glad i najveći poraz, jedino Tramp može da prekine rat! (VIDEO)

ŠVEĐANI LUDI ZA MILUNKOM SAVIĆ: Čuveni bend posle pesme objavio i dokumentarac o srpskoj heroini! (VIDEO)

ONE SU PRAVE HEROINE: Četiri Užičanke spasile dvoje dece iz nabujale Đetinje!

Izvor: RINA
Foto: RINA

YOU MAY LIKE

DŽEJ LO DOLAZI U BEOGRAD! Pevačica doleće privatnim avionom na proslavu srpskog milionera, dobiće 200.000 evra za dva sata!
MLADI NIŠLIJA POGINUO U AMERICI: Izgubio život u udesu, prijatelji prikupljaju novac da vrate telo u Srbiju! (FOTO)
SRPSKA PREMIJERA KOJA JE OBORILA ČIKAGO S NOGU: Priča o ljubavi obično udavi, a ova nas je oduševila! Pogledajte zašto... (FOTO+VIDEO)
UŽIČANKA SLAVICA POSTALA SVETSKA PUTNICA: Obišla 43 zemlje, a zbog jedne stvari joj je Tajland najveće razaočaranje!
KO NE SLUŠA TIFU, SLUŠAĆE OLUJU: Bijelo dugme održalo koncert za pamćenje u Čikagu, pevali i oni koji ne govore srpski
“SAMO SKINI TO, MOLIM TE”: Milioner putnici u avionu ponudio 100.000$, pod jednim uslovom!
VRHUNAC, PO NAŠKI: Srpska reč za orgazam je nešto najlepše što ćete čuti danas!
SVI SE PLAŠE SRPSKE "DANCING LADY": Misteriozna Beograđanka koja igra u narodnoj nošnji postala svetski fenomen!(VIDEO)