Chicago
36°
Ведро
6:57 am4:20 pm CST
Осећај: 28°F
Ветар: 9mph S
Влажност: 74%
Притисак: 29.86"Hg
УВ индекс: 0
ПетСубНед
43/39°F
43/37°F
41/32°F

Published 2 meseca ranije

By Antonije Kovačević

“ČEKAM DA ME NEKO PROBUDI IZ OVOG KOŠMARA, UVEK ĆEŠ BITI NAJBOLJI TATA NA SVETU”: Potresne reči supruge ubijenog Srbina

Stefan Nedeljković, kog je ubila tzv. Kosovska policija u oružanom okršaju u Banjskoj, ostavio je iza sebe tri ćerkice i suprugu.

Supruga Stefana Nedeljkovića se oprostila od njega potresnim rečima.

“Još uvek čekam da me neko probudi iz ovog košmara… Čekaću jutro. Neću da patetišem, znam da to ne voliš. Nadala sam se do poslednjeg trenutka da ćeš izaći iz te začarane šume, kao pobednik. Jer ti to jesi, naš SUPERHEROJ zauvek, sa osmehom koji je svakome ulepšavao dan. Bio si najhrabriji čovek kojeg znam, najvećeg SRCA koje nikoga nije ostavilo, čak ni u borbi za sopstveni život, i koje te je dovelo do samog kraja našeg ovozemaljskog putovanja… Uvek ćeš biti najbolji tata na svetu, i živećeš kroz njih u svakoj sekundi, svakom minutu i satu. Neka ti Bog podari carstvo nebesko. Neka te anđeli čuvaju, a ti čuvaj naša 3 čuda i mene odozgo, i daj nam samo delić snage koju si posedovao… Volimo te i živećeš dok god kuca i naše srce!”

Zvečanci su rekli da je ovo prava tragedija, i da su mladi životi oduzeti zbog nepravde i terora koji više nisu mogli da trpe.

“A pogotovo oni mladi, željni samo da žive slobodno, da su svoji na svome. Stefan iz Zvečana je otac troje dece, tri maloletne devojčice i iz imućne je porodice”, pričaju Zvečanci.

“UVEK ĆEŠ BITI NAJBOLJI TATA NA SVETU”: Supruga Stefana Nedeljkovića pali sveće u Zvečanu

Podsećamo, u oružanom obračunu sa tzv. Kosovskom policijom u Banjskoj stradala su najmanje četvorica naših sunarodnika. Pored Stefana Nedeljkovića, ubijeni su i Ivan Milenković i Bojan Mijailović iz Leposavića.

Prelazi Jarinje i Brnjak i juče su bili zatvoreni za saobraćaj iz pravca centralne Srbije, dok je izlaz sa Kosmeta bio moguć.

Izvor: Kurir.rs Foto: Privatna arhiva

PROČITAJTE JOŠ:

IBRAHIM I NATAŠA RUŠE GRANICE: Srpkinja i Bošnjak iz Čikaga dokazuju da je ljubav jača od rata, mržnje i predrasuda! (FOTO)

LELEK MAJKI I UDOVICA ODJEKUJE KOSOVOM: Srbi u Zvečanu izašli na ulice, odaju poštu postradalima u Banjskoj! (VIDEO)

YOU MAY LIKE