Chicago, IL
55°
Partly Cloudy
6:19 am5:44 pm CDT
Feels like: 55°F
Wind: 7mph S
Humidity: 76%
Pressure: 29.91"Hg
UV index: 0
5 am6 am7 am8 am9 am
54°F
52°F
52°F
54°F
57°F
TueWedThuFriSat
43°F / 37°F
45°F / 36°F
48°F / 41°F
48°F / 36°F
43°F / 32°F

Published 2 years ago

By admin

ČAČANSKI STIV DŽOBS: Ksenija izumela jedinstvenu aplikaciju za mršavljenje!

Mlada Čačanka Ksenija Krstić je usled epidemijske situacije izazvane virusom korona sama osmislila i napravila aplikaciju za sve one koji žele da budu zdravi i lepi, da izgube višak kilograma a da ne odlaze u teretanu, niti van svog doma. Ono po čemu je njena aplikacija posebna je to što nudi oko 80 odsto besplatnog sadržaja.

Ksenija studira novinarstvo, i pored te, njena velika ljubav je fitnes, pa se osmelila i prva na Balkanu napravila aplikaciju sa pretežno besplatnim sadržajem, te na taj način podstakla ljude da se vrate zdravom načinu života.

Osnovna ideja aplikacije jeste bila da pokažem ljudima da zdrave životne navike nije teško ispratiti i da zdrava hrana nije nešto što je skupo, kao i da fizička aktivnost nije nešto što oduzima mnogo vremena – kaže za RINU Ksenija Krstić.

Osobe koje krenu sa treningom, posle samo nekoliko dana osetiće mnogo bolju energiju, biće raspoloženiji, neće imati onaj osećaj da im je nešto teško, da im je teško da ustanu ili bilo šta rade, već će im energija biti na pravom nivou.

Ksenijina fitnes aplikacija nosi naziv XFE, na njoj se mogu pronaći zdravi recepti, treninzi, kao i blog sa edukativnim sadržajem i praktičnim savetima.

– Da svoju zamisao ostvarim u vidu aplikacije, podstakla me je pandemija virusa korona, kao želja i velikog broja žena i devojaka da treniraju, a da opet ne idu u teretane, niti da ulaze u veće grupe ljudi kako se ne bi zarazile. Zbog svega toga u aplikaciji se pre svega mogu naći kućni treninzi, koji su sa ili bez opreme – priča Ksenija.

Ova Čačanka tvrdi da je svojom aplikacijom, koju sedmično ažurira doprinela da mnogi iz svog doma pronađu sve na jednom mestu što im je potrebno za duh i telo.

– S obzirom na to da upravo ulazimo u takav period godine, gde vremenski uslovi ne dozvoljavaju treninge napolju, zato, svi oni koji žele da izbegnui hladnoću i vremenske neuslove, kao i treninge u grupi, mogu da odrade kvalitetan trening kod kuće – pojasnila je Ksenija i dodala da ono što izdvaja njenu aplikaciju od svih ostalih ovog sadržaja jeste da pri ulasku nije potrebna nikakva registracija i odmah je dostupan ceo sadržaj.

Ksenijini treninzi su u video formatu, ne idu uživo, pa ona kaže da korisnicima često pruža i motivacione poruke, kako ne bi odustali i kako bi postigli željene rezultate.

Vrlo često svojim korisnicima bukvalno ‘ne dam’ da prekinu sa vežbom, pa kažem, hajde, izdržite još malo, još samo neko ponavljanje i to je ono što korisnice često spominju da imaju osećaj kao da ih nadgledam i kao da smo zajedno u prostoriji – priča za RINU Ksenija i ističe da je predviđeno da devojke treniraju pet puta sedmično u terminu koji njima odgovara.

Ova Čačanka kaže da su žene uglavnom zadovoljane, i to je ono što je motiviše za dalje, a što se tiče vežbanja sa njom zajedno mogu vežbati žene svih generacija, nema ograničenja.- Što se tiče budućih projekata, ja uvek imam biznis plan, dok realizujem tri, šest mi je u šteku. Kada je u pitanju aplikacija, trudiću se da uvek implementiram nešto novo, što do sada na našem tržištu nije bilo prisutno i da na taj način korisnicima pružim sadržaj, kojiće biti pre svega interesantan, ali naravno koristan – rekla je Ksenija.

Izvor: Rina Foto: Rina

YOU MAY LIKE