Connect with us

Dijaspora

ČAČANKA OSVAJA SVETSKE MODNE PISTE: Iako gradi karijeru u “haosu” Njujorka, Antonina čezne za Srbijom!

Published

on

Kao pobednica Elitovog lica godine 2011. Antonina Petković (24) započela je karijeru u svetu modelinga. Ova prelepa devojka, rodom iz Čačka, osvojila je srca velikih imena u svetu mode.

Bila je muza Vivijen Vestvud, Karla Lagerfelda, Toma Forda i Viktorije Bekam, čije je kreacije nosila na najvećim Nedeljama mode, prenosi Gloria. Pre dve godine sklopila ugovor sa brendom donjeg rublja Victoria’s Secret.

Živi i radi u Njujorku i, kako kaže, ovaj grad joj budi kreativnost.

Iako je u dosadašnjoj karijeri postigla velike uspehe, ova prelepa devojka još ima neostvarenih snova. Naime, Antonini je želja da osvane na naslovnici francuskog magazina Vogue.

S druge strane, Petkovićevoj i te kako znače mišljenje i podrška porodice, a o tome koliko joj pored svega nedostaje Srbija, rekla je da oseća veliku nostalgiju i da joj mnogo nedostaju prijatelji iz Čačka, kao i šetnja beogradskim ulicama.

– Nedostaju mi prijatelji i porodica koji su u Čačku, ali i Beograd u kome provodim dosta vremena kada sam u Srbiji. Uživam u šetnjama Beogradom, ali isto tako volim “haos” na ulicama Njujorka, jer pokreće i budi kreativnost – izjavila je Antonina.

Kada je reč o planovima, Antonina kaže da ništa ne prepušta slučaju, ali i da ima dosta interesovanja za koje čeka da se “iskristališu”.

Svetska (a naša) manekenka svojevremno je priznala da su joj inspiracija kretaivni ljudi koji rade na sebi svakog dana u svakom pogledu.

Izvor: Telegraf Foto: Instagram / @Antoninapetkovic

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement