Chicago, IL
45°
Clear
6:30 am5:36 pm CST
Feels like: 43°F
Wind: 5mph NNE
Humidity: 57%
Pressure: 29.87"Hg
UV index: 0
7 am8 am9 am10 am11 am
43°F
45°F
43°F
46°F
50°F
TueWedThuFriSat
68°F / 27°F
32°F / 23°F
46°F / 32°F
52°F / 39°F
61°F / 46°F

Published 2 years ago

By admin

NAJDŽEL FARAŽ ČVRSTO UZ NOLETA: Ludilo je da Đoković ne može da igra na US openu!

Britanski novinar i političar Najdžel Faraž šokiran je nagoveštajima da najbolji srpski teniser Novak Đoković neće moći da učestvuje na poslednjem grend slemu u sezoni – Ju-Es openu.

Britanac je u januaru bio gost porodice Đoković u Beogradu i podržao Novaka ispred Skupštine Srbije tokom nevolja koje je srpski teniser doživeo u Australiji.

“Ju-Es open je odlučio da ruski i beloruski igrači mogu da igraju, ali i da Novak Đoković ne može da igra jer nije primio vakcinu. Ovo je ludilo. Ne postoje zdravstveni razlozi koji bi ovo podržali. Ovo nije zdravlje, nego kontrola”, rekao je Faraž za televizijski kanal GBN.

Vlasti SAD Đokovića posmatraju kao bilo kog stranog državljanina, a on kao takav, prema aktuelnim regulativama, ne može da uđe na teritoriju Amerike ukoliko nije vakcinisan.

Faraž smatra da bez obzira da li ste primili vakcinu ili ne, možete da širite kovid 19.

“Argument za vakcinu je – ako dobijete koronu, bićete manje bolesni. Imajte na umu da je Novak Đoković jedan od najzdravijih 35-godišnjaka u svetu. Ima potpuno zdravstveno osiguranje. Nema šanse da američkim vlastima predstavlja teret bilo koje vrste”, kazao je Faraž.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: RTS
Foto: Printscreen Instagram @nigel_farage

YOU MAY LIKE