Connect with us

Dijaspora

BOŽIĆNA REKLAMA KOJA IZAZIVA SUZE: Nikola glavni junak spota za nemački Mekdonalds! (VIDEO)

Published

on

Božić je ove godine drugačiji za sve. McDonalds je želeo iznenaditi svoje zaposlenike jednistvenom kampanjom. McDonalds je želeo da ublaži tugu svojim radnicima zbog toga što ne mogu da putuju svojoj porodici, zbog mera i pandemije korona virusom.

Trenutna situacija sa koronom i ponovna blokada tokom božićnih praznika takođe su posebno pogodili radnu snagu u McDonalds-u u Nemačkoj.

Kompanija zapošljava ljude iz 119 različitih nacija, od kojih mnogi imaju porodice u inostranstvu koje ne mogu posetiti za Božić.

McDonalds pokazuje šta ovo znači u emotivnom klipu koji donosi posebno iznenađenje – jer ovde je poznata bosanska dnevna soba zaposlenika dovedena u restoran McDonald’s u Minhenu.

Nikola, zaposlenik iz Bosne koji već nekoliko godina radi u restoranu u Minhenu, ni ove godine neće moći putovati kod svoje porodice.

Voli Božić, a voli i da uđe u ulogu Deda Mraza, posebno kako bi u to doba godine donio radost malim gostima – pre nego što ode kod svoje porodice u Sarajevo da proslavi Božić sa svojim najmilijima.

PROČITAJTE JOŠ:

SRBIN PIŠE ISTORIJU ČIKAGA: Došao sa Kosova kao dete, a sad je vlasnik čuvenog lokala u kome su filmove snimali Tom Kruz i Liz Tejlor (VIDEO)

NAJMOĆNIJI SRBIN U SVETU NAUKE: Dr Cmiljanović lansira vakcinu protiv Kovida-19!

RAKIJOM OPIO MAJAMI: Kod Miroslava crnci motaju Karađorđeve, baba iz Venecuele mesi ćevape, a “ljutu” piju – svi! (VIDEO)

Na njegovu nesreću, kao i za mnoge druge kolege, ove godine to nije moguće. U ime svih koji ne mogu proslaviti Božić sa svojim porodicama, McDonalds iz Nemačke priča o Nikoli emotivnu priču – i iznenađuje ga jedinstvenom kampanjom: Jer ako Nikola ne može kući, onda mu McDonalds donosi njegov dom.

U kamionu, replika dnevne sobe kuće njegovih roditelja dolazi tik ispred restorana. Tako da porodica – iako na daljinu – može i dalje zajedno slaviti u poznatom okruženju i uz božićnu večeru prema receptu njihovih roditelja i sa velikim emocijama.

Izvor: In Focuses Foto:Printscreen / MC / Youtube

Advertisement