Connect with us

Balkan

BOSANAC HEROJ ČIKAGA! Savladao pljačkaša džiu-džicu zahvatom i sedeo na njemu 18 minuta dok nije došla policija! (VIDEO)

Published

on

Mladić poreklom iz BiH, Idriz Redžović, goloruk je savladao kriminalca koji je pokušao da opljačka prodavnicu, što je izazvalo veliku pažnju medija i napravilo od njega junaka dana u Čikagu.

Redžović se fizički obračunao sa muškarcem nakon što je ovaj pre toga napao mladog prodavca (19) kako bi opljačkao radnju. Pljačkaš nije imao sreće jer je naleteo na snažnog momčinu koji nosi crni pojas u disciplini džiju-džicu i drži svoju školu borilačkih veština u Čikagu.

Drama se dogodila pre nekoliko dana u večernjim časovima, kad je Idriz svratio u prodavnicu i primetio muškarca koji maltretira ljude ispred radnje.

– Prišao mi je i rekao šta gledaš – rekao je Redžović.

On je dodao da je nasilnik na kraju ušao u radnju i napao zaposlenog. Redžović kaže da su u tom trenutku prevladali njegovi instinkti.

– Video sam da je udario zaposlenog pesnicom u glavu, odmah sam skočio, zgrabio ga kao na treningu, spustio ga i spljoštio kao palačinku, a onda sam ga svezao kao perecu – rekao je momak iz BiH.

Redžović je 18 minuta uživo prenosio čuvanje nasilnika na zemlji, sve dok se policija konačno nije pojavila.

– Ma daj čoveče – čuje se na snimku kako lopov govori Redžoviću.

– Ne, ne puštam te, maltretirao si te devojke i onda si zamahnuo na tog radnika. Ostajemo ovde dok ne dođe policija – rekao je Redžović.

Na Instagram profilu Redžovića piše da je rođen u planinama BiH, a da je odrastao na ulicama Čikaga. Navodi se i da je otac petoro dece.

Izvor: Serbian Times/Kurir Foto: Youtube

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement