Chicago, IL
55°
Partly Cloudy
6:19 am5:44 pm CDT
Feels like: 55°F
Wind: 8mph S
Humidity: 83%
Pressure: 29.94"Hg
UV index: 1
10 am11 am12 pm1 pm2 pm
61°F
63°F
64°F
64°F
66°F
TueWedThuFriSat
43°F / 37°F
45°F / 36°F
48°F / 41°F
48°F / 36°F
43°F / 32°F

Published 3 years ago

By admin

BOJSI, DOBRODOŠAO KUĆI: Glumac Džon Čalis iz ‘Mućki’ podneo zahtev za srpsko državljanstvo! (FOTO)

Glumac Džon Čalis, čuveni Bojsi iz Mućki postaće državljanin Srbije, obelodanio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

„Mnogi su se u Srbiji obradovali fotografijom koju je britanski glumac Džon Čalis, koji je tumačio ulogu čuvenog Bojsija u kultnoj seriji Mućke objavio na društvenim mrežama. Kako i ne bi, kada je na fotografiji Džonov crni „mercedes“, na čijim tablicama piše „Srbija“. Vreme je da otkrijem tajnu kako je slika nastala“, napisao je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

Fotografija je nastala, kako je naveo, prošle nedelje ispred Ambasade Srbije u Londonu.

„Pre toga je Džon Čalis zvanično podneo zahtev za prijem u državljanstvo Republike Srbije! U ambasadi Srbije g. Čalisa primila je ambasadorka Srbije u Ujedinjenom kraljevstvu Aleksandra Joksimović. Imao sam tu čast da u ime Grada Beograda potpišem preporuku Grada Beograda da Bojsi postane srpski državljanin. Nije bilo lako pobrojati na jednoj stranici šta je Bojsi učinio na promociji Srbije i Beograda, posebno u Velikoj Britaniji gde je veoma poznat i popularan“, dodao je Vesić.

Napisao je i da je premijerka Ana Brnabić podržala ideju da Bojsi postane srpski državljanin. Vesić je posebno zahvalio našem čoveku koji je odrastao i živi u Londonu Lazaru Vukoviću, koji je, kako kaže, najzaslužniji zato što Bojsi toliko voli Beograd i Srbiju.

„Bojsijev zahtev za državljansvo nalazi se već u Beogradu i kada se završe sve procedure Vlada će glasati. Lep je osećaj kada znate da uspešni i popularni ljudi, kao što je Džon Čalis, žele da budu državljani Srbije. Srećan sam jer Bojsi postaje i zvanično Beograđanin. Stanovnik našeg grada suštinski je postao kada je snimio film „Bojsi u Beogradu“. Bojsi dobrodošao kući“, napisao je Vesić.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Nova.rs
Foto: Printscreen Facebook / Горан Весић

YOU MAY LIKE