Chicago
82°
Sunny
6:47 am6:32 pm CDT
Feels like: 82°F
Wind: 3mph ESE
Humidity: 51%
Pressure: 30.27"Hg
UV index: 5
MonTueWed
81/63°F
82/68°F
81/64°F

Published 2 weeks ago

By Serbian Times

BOGIJEV DRES IZ FINALA NA LICITACIJI: Glumac pokrenuo akciju za Nenada kojem je hitno potreban novi bubreg! (VIDEO)

Glumac i pevač Milan Vasić je u svojoj objavi na Instagramu naveo da je stavio dres kapitena srpske košarkaške reprezentacije Bogdana Bogdanovića na humantarnu licitaciju kako bi se pomoglo njegovom prijatelju Nenadu Janićevu, kome nedostaje bubreg i koji treba da ide na operaciju u Belorusiju na transplantaciju.

“Evo, ljudi, kao što sam obećao. Uz odoborenje Bogdana Bogdanovića da se njegov dres proda i proda nekome kome je pomoć potrebna, od ovog trenutka otvaram humanitarnu licitaciju za pomoć mom prijatelju Nenadu Janićeviću iz sela Gotovuša, Šar planina, Kosovo i Metohija. Nenadu je potrebno još 40.000 evra da bi otišao u Belorusiju na transplantaciju bubrega. Inače, Nenad već duže vreme žive bez oba bubrega.

U ovom dresu je naš kapiten Bogdan Bogdanović igrao u finalu Svetskog prvenstva. Na njemu su potpisani svi naši reprezentativci, hvala im na tome. Hvala Stefanu Joviću preko koga sam inače došao do ovog dresa i, naravno, prvenstveno hvala Bogdanu Bogdanoviću. Pozivam sve ljude dobre volje i velikog srca da se prikluče licitaciji, da sakupimo što više para, omogućimo Nenadu da ode u Belorusiju, dobije bubreg i dobije šansu za jedan novi i srećni život sa svojom porodicom. Licitacija traje do 24. septembra u ponoć. Sav prihod će odmah biti uplaćen na Nenadov račun, a vi svoje ponude možete da šaljete poruka ili na Fejsbuku ili na Instagramu, pa šta Bog da, biće. Hvala vam svima, unapred. Živela Srbija”, rekao je Milan Vasić u snimku, a na na Instagramu je napisao sledeće.

“HUMANITARNA LICITACIJA JE OTVORENA. Početna cena je 500 evra! Biće i komentari otvoreni. Započeo sam ovu priču i imam veliku potrebu i želju da izguram do kraja, ali mi je vaša pomoć potrebna. Ko ne moze da licitira, može pomoći slanjem poruka 1511 na 3030 za Nenada Janićevića. Hvala svima unapred. I ŠERUJTE SVI da bi se što više pročulo”, naveo je Vasić i napisao broj računa.

Din.rač: 160-6000001670910-85
Dev.rač: 160-6000001671549-11
IBAN: RS35160600000167154911
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

POVEZANE TEME:

NA DAN KAD JE IZGUBIO OCA: Nikola Grbić osvojio Evropsko prvenstvo pa zaplakao!

EKSKLUZIVNA ISPOVEST RODA BLAGOJEVIĆA: Srbin koji je umesto u Beloj kući završio u zatvoru, posle najvećeg skandala u SAD od Votergejta! (VIDEO)

SRPSKA ZASTAVA SA POTPISIMA BOGDANOVIĆA, MILUTINOVA I JOVIĆA NA AUKCIJI: Pomozimo Slobodi i Vjeri da ozdrave!

Izvor: Telegraf
Foto: Printscreen Instagram @milanvasic_official

YOU MAY LIKE