Chicago
70°
Partly Cloudy
5:18 am8:17 pm CDT
Feels like: 70°F
Wind: 4mph NE
Humidity: 54%
Pressure: 30"Hg
UV index: 3
WedThuFri
81/64°F
81/63°F
77/61°F

Published 4 weeks ago

By Serbian Times

BIO OMILJEN MEĐU ĐACIMA: Ovo je čika Dragan, čuvar koji je ubijen u masakru na Vračaru!

Pripadnik obezbeđenja Dragan V. ubijen je rano ujutru u krvavom piru koji je počinio maloletni Kosta Kecmanović (14) u školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru kada je ubio i osmoro svojih drugara, sedam devojčica i jednog dečaka.

Majka učenice sedmog razreda koja pohađa istu školu i razred kao i učenik koji je u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru jutros pucao iz pištolja na učenike i čuvare ispričala je da je strašno to što se dogodilo i da joj je druga ćerka koja je pohađala tu školu rekla da će pamtiti čuvara škole koji je stradao, jer je bio anđeo od čoveka.

Ona je rekla da je brat jutros obavestio da je čuo da je bila pucnjava u školi koja se nalazi u blizini jednog hotela i da je brzo stigla na lokaciju sa ciljem da sazna ko je od dece povređen i da li je njena ćerka na bezbednom “Nisam mogla nikako da dobijem tu informaciju, pa sam zvala razrednu mog deteta i ona mi je rekla da je moje dete na bezbednom. Posle toga mi je ćerka poslala poruku da je dobro i da je na bezbednom, a posle nekoliko minuta me je pozvala i ispričala šta se dogodilo”, rekla je ona za TV K1.

Objasnila je da je za vreme dok se to dešavalo u školi njena ćerka bila na fizičkom, u sali koja se nalazi na spratu niže i da je za pucnje mislila da su petarde. “Kad se popela jedan sprat više videla je kako je pao čovek iz obezbeđenja i onda je ona otrčala u salu za fizičko i rekla nastavnici šta je videla, da je reč o pucnjavi, da nisu petarde i onda ih je nastavnica fizilčkog sklonila na bezbedno, u salu za fizičko gde su bili zaključani”, rekla je ona.

Navela je da je druga ćerka koja je takođe pohađala Osnovnu školu Vladislav Ribnikar plakala kada je čula da je stradao čuvar te škole, jer je bio anđeo od čoveka. “Ćerka koja je pohađala tu osnovnu školu rekla je da će jedino pamtiti tog čoveka iz obezbeđenja jer je bio anđeo od čoveka”, rekla je ona.

Naime, sve je počelo jutros oko 8.30 kada pomahnitali učenik dolazi do škole, kreće u raspravu s portirom, a potom, kada ga čovek pokušava smiriti, on kreće da šutira sve oko sebe, zatim vadi pištolj i puca u portira, koji je samo pokušao da ga smiri.

Odatle nastavlja dalje. Sreće tri drugarice u holu škole. Puca u njih. Ubija ih.

Zatim odlazi u kabinet istorije, a tamo se nalazi nastavnica koju “ne voli”.

Drži pištolj u ruci, puca u nastavnicu, ranjava je, a onda na njega skaču đaci i sprečavaju ga da poubija sve. Tu je ubio još pet učenika.

POVEZANE TEME:

ISPOVEST DEVOJČICE IZ UČIONICE SMRTI: Ubio mi je dva druga, legla sam preko njih i pravila se mrtva!

RASTE BROJ ŽRTAVA MASAKRA NA VRAČARU: Preminula učiteljica koju je upucao učenik, jedna devojčica na reanimaciji!

PUCNJAVA U ŠKOLI NA VRAČARU: Učenik ubio osmoro dece i čuvara, ranjeno najmanje deset osoba!

Izvor: Telegraf
Foto: Privatna arhiva

YOU MAY LIKE

"NIJE BIO TAKAV, PROMENIO SE U PUBERTETU": Ispovest majke dečaka koji je izvršio masakr u školi!
NEPONOVLJIVI VLADIKA NIKOLAJ: Svetac koji je zadivio Evropu i izazvao duhovno buđenje Srba!
MLADI SRBIN NA TRAGU VELIKOG IZUMA: Vidak je doktorand i dobitnik nagrade "Mihajlo Pupin", njegov trojanski konj mogao bi biti lek za rak! (FOTO)
NAJBOLJE PRISILNO SLETANJE U ISTORIJI: Pad bez ijedne žrtve! (VIDEO)
OGLASIO SE ROLAN GAROS: Evo da li će Nole biti kažnjen zbog poruke "Kosovo je srce Srbije"!
BOŽIJE ČUDO U MISURIJU: Otkopali grob časne sestre i ugledali neverovatan prizor! (VIDEO)
"IZGUBLJENA ZEMLJA" POKORILA KAN: Srpski film sniman u Ribnikaru nagrađen ovacijama i aplauzom publike! (VIDEO)
PRIJATELJI PORODICE UBIJENE DEVOJČICE IZ FRANCUSKE: "Hteli su da im deca odrastaju u sigurnoj okolini.."