Chicago, IL
43°
Fair
6:22 am5:42 pm CDT
Feels like: 37°F
Wind: 8mph SSW
Humidity: 79%
Pressure: 30.12"Hg
UV index: 1
11 am12 pm1 pm2 pm3 pm
48°F
52°F
52°F
54°F
54°F
SunMonTueWedThu
66°F / 54°F
68°F / 41°F
46°F / 37°F
45°F / 36°F
48°F / 41°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

BILA JE NAJLEPŠA ŽENA JUGOSLAVIJE, ALI SREĆE U LJUBAVI NIJE IMALA: “Patila sam, ostavljali su me bez objašnjenja!”

Lepotom i harizmom glumica Tanja Bošković je osvojila celu staru Jugoslaviju – čim se pojavila na sceni. Mnogi su je zvali najlepšom ženom Jugoslavije. Za njom su muškarci ludeli, ali ona kaže da nije imala sreće u ljubavi.

Tanja, koja potiče iz ugledne porodice, do 17. godine je živela u Aranđelovcu, gde je završila osnovnu školu i gimnaziju, prenosi Zadovoljna.

U Beogradu je upisala Fakultet dramskih umetnosti u klasi profesora Predraga Bajčetića i studirala sa Goricom Popović, Radmilom Živković, Brankom Jerinićem…

Tanja je bila u braku sa srpskim rediteljem Dejanom Karaklajićem koji je najpoznatiji po filmu „Ljubavni život Budimira Trajkovića“. Dobili su dvoje dece, a razveli su se kad su oni bili mali.

Tanja je priznala nije imala sreće u ljubavi i da su je muškarci često ostavljali. O braku je razgovarala sa psihoterapeutom koji joj je navodno dokazao da ona, zapravo, ne želi da se uda, piše biografija.org.

PRATITE NAS I NA FEJSBUKU:

Nekad sam jako patila što su me frajeri ostavljali brzo, bez objašnjenja. Mislila sam da sam dosadna i najgora na svetu kad me niko ne voli. U stvari, nisu me voleli onako kako sam očekivala: bezuslovno i do kraja života – rekla je ona jednom prilikom.

Iskreno je govorila i da samo za jednim pati.

Meni je žao što nisam uspela da bivam udata. Prosto mi nije Bog dao taj dar, dao mi je druge darove. Na tome sam beskrajno zahvalna. A ovo nisam umela.

Volela je jednom jako, ali ta ljubav se završila neslavno, a raskid je ostavio neizbrisiv trag. Naime, njena ljubav sa rediteljem Dejanom Karaklajićem nije opstala.

A čovek koga je neizmerno volela, kako kaže, ostavio ju je okrutnim rečima.

Kazala je jednom da, kada je zaprosila jednog od bivših partnera, on joj je rekao da je udata za pozorište i da joj niko drugi nije potreban. Vremenom je shvatila da je bio u pravu i da joj je teatar neophodan za život.

Ipak, ističe i da je, uprkos svim udarcima i nesrećnim ljubavima, uspela da zadrži osmeh na licu. Kao najveći uspeh u životu navodi majčinstvo.

Bog ti poveri na čuvanje to malo biće, a to je velika čast. U tom danu kad sam postala majka, ja se više ničega bojala nisam.

POVEZANE TEME:

UMRO GLUMAC IZ “BOLJEG ŽIVOTA”: Živeo u Kanadi, glumio u “Da Vinčijevom kodu”, supruga se oglasila

DEČAK (13) UPUCAN U LOVU: Mališan iz Pirota u teškom stanju prebačen u Nišku bolnicu, otkriveno ko ga je upucao

OBELEŽENA 31. GODIŠNJICA RS: Defile po prvi put u Istočnom Sarajevu! (FOTO)

Izvor: Luftika.rs
Foto: Printscreen Facebook

YOU MAY LIKE