Connect with us

aktuelno

BER GRILS PREŽIVEO SRBIJU: “Još samo da snimim emisiju sa Đokovićem”

Published

on

Poznati avanturista Ber Grils prošle nedelje boravio je u Srbiji kako bi snimao materijal za emisiju „U divljini sa Berom Grilsom”. Grils je bivši marinac koji se proslavio emisijama o preživljavanju, a njegova poslednja stanica za sada je Stara planina.

Ber Grils je na Staroj planini boravio pet dana, a kako kaže VD direktora JP Stara planina” Goran Karadžić, bivši SAS-ovac vrlo je pristupačna i prirodna osoba bez kompleksa više vrednosti. Ipak, dodaje, ne voli da gubi vreme slikajući se, osim sa decom.

„Filmska produkcija ‘Femili film’, gde su i naši ljudi, što je jako važno, upravo su ga opredelili da dođe na Staru planinu. Važna je i uloga Novaka Đokovića. Tog dana kada je odlazio i kada smo razgovarali, pitao me je za rezultat teniskog meča…”, ispričao je Karadžić, i dodao da Grils ne krije da je Đokovićev navijač, i da želi da snima sa Novakom.

Karadžić kaže da na Staru planinu dolaze i bolivudske zvezde, tako je bilo i proteklog vikenda, pa su Indijci tokom Vimbldona, pokazali da i oni navijaju za Novaka Đokovića.

Kada je reč o Grilsu, posećivao je teško dostupne lokacije tokom snimanja, a koristio je i helikopter.

„On je dolazio par kilograma mršaviji, drugačiji je kretao, drugačiji se vraćao. Oduševljen je time što je jeo, a kod nas na Staroj planini se dobro jede. Dopala mu se peglana kobasica”, kaže Karadžić, i nada se da će, posle emitovanja fantastičnog materijala, Stara planina, gde u divljini žive i srne, medvedi, vukovi… još više privlačiti turiste.

„Mislim da ćemo u tim emisijama videti malo ekstremnije stvari jer on to forsira, kao što je Babin zub, i uopšte te vence, Midžor je specifičan jer je litica prema Bugarskoj, i svi ti vodopadi i kladenci… jeo je crve… Jedva čekam da to vidim”, priča direktor JP „Stara planina”.

Dodaje da sam Grils nije tokom posete imao posebne zahteve, da je jeo stvari i u prirodi, a da je probao i domaće specijaltete, belmuž, sireve i kobasice, dok su članovi ekipe imali vrlo precizne satnice i planove.

Karadžić je pozvao sve da posete „krov Srbije” – Staru planinu, na kojoj je, kako je rekao, ovih dana najviše 22 stepena, dok se širom Srbije beleže vrlo visoke temperature.

Tamo svakoga, kako tvrdi, čekaju doktor Vazduh, doktor Voda, doktor Šetnja, doktor Odmor i doktor Sunce.

Grils je napustio lokaciju, a ekipa je ostala na Staroj planini kako bi završila preostale obaveze i pripremila što bolji materijal za budući serijal popularnog avanturiste.

Izvor: Rts Foto:

Advertisement