Chicago
43°
Kиша
6:58 am4:20 pm CST
Осећај: 39°F
Ветар: 7mph NE
Влажност: 91%
Притисак: 29.83"Hg
УВ индекс: 0
СубНедПон
43/39°F
43/32°F
41/34°F

Published 2 meseca ranije

By Serbian Times

BEOGRAD OSTAO BEZ GRADONAČELNIKA: Aleksandar Šapić podneo ostavku, evo šta je poručio građanima!

Upravo sam podneo formalnu ostavku na mesto gradonačelnika Grada Beograda, kako bi počeli da se stvaraju pravni uslovi za održavanje izbora koji bi se pored parlamentarnih i pokrajinskih, 17. decembra, održali i na nivou Beograda, rekao je gradonačelnik Aleksandar Šapić.

-I nakon ovog čina, nastaviću jednako predano i posvećeno da obavljam posao gradonačelnika, da bi se neometano obezbedilo sprovođenje i realizacija, kako svih revolucionarnih socijalnih mera, tako i projekata koje smo realizovali, započeli ili najavili, a koji su obeležili period od kad sam došao na ovo mesto – kazao je Aleksandar Šapić.

-Kad Vlada Srbije uvede Privremeni organ i kad se konačno steknu svi pravno formalni uslovi za raspisivanje izbora 17. decembra, očekujem da kao predsednik tog tela, takođe nastavim da vodim Beograd, do dana izbora i konačne provere poverenja, za sve što smo uradili u prethodnih godinu i po dana i što tek planiramo da uradimo za dobrobit Beograda i svih naših Beograđana – rekao je on.

PROČITAJTE VIŠE:

“RAZBIJALI SU PO BOLNICI, NE ZNAMO ŠTA SU TRAŽILI”: Direktor KBC u Mitrovici nakon upada ROSU!

PRETRESI NA SEVERU KOSOVA: ROSU nasilno upala u KBC u Severnoj Mitrovici, građani uznemireni! (VIDEO)

PETKOVIĆ OTKRIO JEZIVE DETALJE UBISTVA SRBA U BANJSKOJ: “Bojan je unakažen, cela desna strana lica mu je otkinuta!”(FOTO)

Izvor: Blic
Foto: Beoinfo

YOU MAY LIKE