Chicago
43°
Облачно
6:59 am4:20 pm CST
Осећај: 36°F
Ветар: 10mph N
Влажност: 87%
Притисак: 29.91"Hg
УВ индекс: 0
НедПонУто
41/32°F
41/34°F
41/32°F

Published 1 godina ranije

By admin

BEKER GLEDAO NOLETA IZ ZATVORA: Nemac oduševljen igrom Srbina, ostali zatvorenici besni!

Svojevremeno legendarni teniser Boris Beker navodno je napravio pravu buru u zatvoru gde su mu zatvorenici zamerili što je veoma brzo došao do dobrog posla.

Kako prenosi “San”, Beker je dobio posao asistenta u učionici gde predaje sportsku nauku drugim zatvorenicima, tačnije teoriju fizičkog vaspitanja.

Njegovo uzdizanje na traženu poziciju podstaklo je ostale zatvorenike da pišu protestna pisma guverneru, nezadovoljni što je Nemac tako brzo dobio posao.

-Obično biste služili godinama pre nego što biste dobili posao asistenta u učionici, jer se to smatra privilegijom. Ali Beker je posao dobio u roku od nekoliko nedelja od izricanja kazne. Zato postoje mnoga negodovanja zatvorenika koji su napisali žalbe – prenosi “San” reči svog insajdera iz zatvora.

Beker je u aprilu osuđen na dve i po godine zatvora, ali mediji ističu da bi već u novembru mogao da bude u domovini. Navodno, sam Beker veruje da će biti deportovan u Nemačku, gde je kazneni sistem blaži.

Ono što je Bekeru takođe bilo dozvoljeno jeste da gleda Vimbldon iza rešetaka, a “San” ističe da ga je oduševio Novak Đoković kog je Nemac trenirao između 2014. i 2016. godine.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Novosti
Foto: Printscreen YouTube OxfordUnion; Instagram @iamzlatanibrahimovic

YOU MAY LIKE