Connect with us

aktuelno

BDENJE ZA MILANA: Amerika palila sveće i molila se u čast ubijenog srpskog mladića, policija traga za ubicama (VIDEO)

Published

on

Kroz pesme, suze i sjaj mobilnih telefona, porodica i prijatelji 25-godišnjeg Milana Lončara (25) osvetlili su sinoć njegov portret u Filadelfiji tokom bdenja u njegovu čast.

Svetlost je trebalo da ukloni mrak i bezumlje odgovorne za bol u srcu koji je nanesen svima onima koji su voleli mladiću koji nikome nikada ništa nažao nije učinio. A bilo ih je mnogo, barem sudeći po tome koliko njih je izašlo sinoć da mu oda poštu na ulicama Brueritauna, predgrađa najvećeg grada države Pensilvanije.

VELIKA ŽALOST: Sestra Jelena, majka Emi i devojka Olivija

U sredu su dve osobe, dva nečoveka, pucale i ubile Lončara, što je zabeleženo na video snimku koji je objavila policija iz Filadelfije. Lončar je šetao svog psa kada mu je jedan od osumnjičenih, bolje reći svirepih ubica, pucao u grudi.

POTRAGA JOŠ TRAJE: Dva monstruma koja su oduzela život Milanu Lončaru (25)

Bio je samo jedan blok daleko od njegove kuće, opušten, verovatno maštajući kako će uskoro početi zajednički život sa devojkom Olivijom.

„Bio je moja srodna duša i mislim da više nemam plan u životu bez njega“, kaže njegova devojka Olivia Gorski, koja je sledećeg meseca trebala da useli u njegov stan.

PLANIRALI ZAJEDNIČKI ŽIVOT: Olivija Gorski i Milan Lončar

“Verovatno bi uskoro imali venčanje. Planirali bi venčanja”, rekla je Olivija.

Njegova majka i sestra takođe su govorile o prerano ukradenom životu.

“Uzeli ste nama toliko toga. I ne samo nama. Povredili ste njegove prijatelje, kolege sa posla, ceo komšiluk. To nije samo jedan život. Uništili ste stotine života koje ni sami ne znate”, rekli su majka Emi Launsberi i sestra Jelena Lončar.

Milana, koji je nedavno diplomirao na Univerzitetu Temple, pamte kao ljubaznog i nežnog mladića koji je voleo svoju porodicu, prijatelje i psa Roa, koji je ostao uz njega i nakon što je upucan. Kao što je i Milan čvrsto stezao njegovu uzicu do dolaska policije na mesto zločina.

PREKINUT AMERIČKI SAN: Milan Lončar je imao velike planove u životu

Porodica se nada da će odgovorni za ovaj zločin biti ubrzo uhapšeni.

“Ako nešto znate, molim vas pomozite nam da ovo rešimo. Pravda mora biti zadovoljena”, dodala je Milanova devojka Olivija Gorski.

Policija u Filadelfiji traži pomoć javnosti u pronalaženju ubica a za to nudi nagradu od 40.000 dolara za svaku informacije koja bi dovela do hapšenja.

Izvor: 6ABC Foto: Youtube, Privatna arhiva, 6Abc

Advertisement