Connect with us

Biznis

BALKANSKA BIZNIS KONFERENCIJA U ČIKAGU: Zajedno do uspeha na američkom tržištu!

Published

on

Portal Serbian Times poziva vas na “BALKAN BUSINESS CONFERENCE”, prvu Business to Business konferenciju u Americi koja je organizovana specijalno za balkansku dijasporu u SAD.

Ovaj događaj će biti prilika za povezivanje poslovnih i uspešnih preduzetnika poreklom sa Balkana. Cilj konferencije jeste da poveže balkansku dijasporu u Sjedinjenim Državama, da ojača odnose, podeli ideje i bolje poveže našu veliku i uspešnu zajednicu.

Konferencija će biti održana u Čikagu, najvećem “balkanskom gradu” u Americi.

Balkan Business Conference je mesto za druženje i upoznavanje uglednih preduzetnika iz različitih delatnosti kao što u transport, logistika, građevinarstvo, prodaja nekretnine itd.

Balkanska poslovna konferencija je događaj namenjen unapređenju i rastu poslovanja, a namera je da se uspostave nove veze i partnerstva koja mogu unaprediti budućnost balkanske poslovne zajednice.

Konferencija namerava da pruži priliku učesnicima da podele inovativne ideje i obezbede pristup vrednim resursima na jednoj mestu, kako bi se što više ubrzao uspeh i strateški rast kompanija koje vode ljudi poreklom sa naših prostora.

Ovaj skup biće idealno mesto za konkretne dogovore kroz direktnu razmenu poslovnih mišljenja, ideja i iskustava. Pored privrednika iz čitave Amerike na skupu će učestvovati i predstavnici Ambasade Republike Srbije u Vašingtonu.

Plan organizatora je pokretanje sopstvene dobrotvorne organizacije, a prihod od događaja biće doniran organizaciji “Srbi za Srbe”, Srpskoj crkvi u Čikagu, kao i deci iz Srbije i BiH kojima je pomoć potrebna.

VIŠE NA INSTAGRAMU:

Izvor: Serbian Times
Foto: Pexels

Advertisement