Chicago, IL
39°
Cloudy
6:01 am7:37 pm CDT
Feels like: 34°F
Wind: 11mph W
Humidity: 54%
Pressure: 30.18"Hg
UV index: 0
9 pm10 pm11 pm12 am1 am
41°F
41°F
41°F
41°F
41°F
SunMonTueWedThu
57°F / 41°F
66°F / 52°F
59°F / 37°F
45°F / 37°F
57°F / 46°F

Published 2 years ago

By admin

BALKANSKA BIZNIS KONFERENCIJA U ČIKAGU: Zajedno do uspeha na američkom tržištu!

Portal Serbian Times poziva vas na “BALKAN BUSINESS CONFERENCE”, prvu Business to Business konferenciju u Americi koja je organizovana specijalno za balkansku dijasporu u SAD.

Ovaj događaj će biti prilika za povezivanje poslovnih i uspešnih preduzetnika poreklom sa Balkana. Cilj konferencije jeste da poveže balkansku dijasporu u Sjedinjenim Državama, da ojača odnose, podeli ideje i bolje poveže našu veliku i uspešnu zajednicu.

Konferencija će biti održana u Čikagu, najvećem “balkanskom gradu” u Americi.

Balkan Business Conference je mesto za druženje i upoznavanje uglednih preduzetnika iz različitih delatnosti kao što u transport, logistika, građevinarstvo, prodaja nekretnine itd.

Balkanska poslovna konferencija je događaj namenjen unapređenju i rastu poslovanja, a namera je da se uspostave nove veze i partnerstva koja mogu unaprediti budućnost balkanske poslovne zajednice.

Konferencija namerava da pruži priliku učesnicima da podele inovativne ideje i obezbede pristup vrednim resursima na jednoj mestu, kako bi se što više ubrzao uspeh i strateški rast kompanija koje vode ljudi poreklom sa naših prostora.

Ovaj skup biće idealno mesto za konkretne dogovore kroz direktnu razmenu poslovnih mišljenja, ideja i iskustava. Pored privrednika iz čitave Amerike na skupu će učestvovati i predstavnici Ambasade Republike Srbije u Vašingtonu.

Plan organizatora je pokretanje sopstvene dobrotvorne organizacije, a prihod od događaja biće doniran organizaciji “Srbi za Srbe”, Srpskoj crkvi u Čikagu, kao i deci iz Srbije i BiH kojima je pomoć potrebna.

VIŠE NA INSTAGRAMU:

Izvor: Serbian Times
Foto: Pexels

YOU MAY LIKE