Chicago
52°
Light Rain with Thunder
6:34 am7:14 pm CDT
Feels like: 45°F
Wind: 17mph S
Humidity: 73%
Pressure: 29.76"Hg
UV index: 0
SatSunMon
41/30°F
57/43°F
55/43°F

Published 7 months ago

By admin

BALKANSKA BIZNIS KONFERENCIJA U ČIKAGU: Zajedno do uspeha na američkom tržištu!

Portal Serbian Times poziva vas na “BALKAN BUSINESS CONFERENCE”, prvu Business to Business konferenciju u Americi koja je organizovana specijalno za balkansku dijasporu u SAD.

Ovaj događaj će biti prilika za povezivanje poslovnih i uspešnih preduzetnika poreklom sa Balkana. Cilj konferencije jeste da poveže balkansku dijasporu u Sjedinjenim Državama, da ojača odnose, podeli ideje i bolje poveže našu veliku i uspešnu zajednicu.

Konferencija će biti održana u Čikagu, najvećem “balkanskom gradu” u Americi.

Balkan Business Conference je mesto za druženje i upoznavanje uglednih preduzetnika iz različitih delatnosti kao što u transport, logistika, građevinarstvo, prodaja nekretnine itd.

Balkanska poslovna konferencija je događaj namenjen unapređenju i rastu poslovanja, a namera je da se uspostave nove veze i partnerstva koja mogu unaprediti budućnost balkanske poslovne zajednice.

Konferencija namerava da pruži priliku učesnicima da podele inovativne ideje i obezbede pristup vrednim resursima na jednoj mestu, kako bi se što više ubrzao uspeh i strateški rast kompanija koje vode ljudi poreklom sa naših prostora.

Ovaj skup biće idealno mesto za konkretne dogovore kroz direktnu razmenu poslovnih mišljenja, ideja i iskustava. Pored privrednika iz čitave Amerike na skupu će učestvovati i predstavnici Ambasade Republike Srbije u Vašingtonu.

Plan organizatora je pokretanje sopstvene dobrotvorne organizacije, a prihod od događaja biće doniran organizaciji “Srbi za Srbe”, Srpskoj crkvi u Čikagu, kao i deci iz Srbije i BiH kojima je pomoć potrebna.

VIŠE NA INSTAGRAMU:

Izvor: Serbian Times
Foto: Pexels

YOU MAY LIKE

SRBIN KAMIONDŽIJA PREŽIVEO STRAŠNU NESREĆU U AMERICI: Aleksandru davali samo 10% šansi da preživi, ali on je uspeo, tri ćerke ga čekaju da se vrati kući!
DIRLJIVA ISPOVEST ANE IZ ČIKAGA: Prešla je težak put da bi ostvarila svoje snove - postala majka i glumica (VIDEO)
"NE UŽIVAM VIŠE U KOŠARCI, IMAM PUNO PROBLEMA": Luka Dončić neprepoznatljiv, otvorio dušu i iskreno priznao! (VIDEO)
GUDELJ JE 5 MINUTA BIO KLINIČKI MRTAV: Lekari spasili život srpskom fudbaleru, evo u kakvom je sada stanju!
OSNOVANA FONDACIJA "LUKA JOVOVIĆ": Za pomoć svima koji su izgubili voljene u saobraćaju, a nisu dočekali pravdu koju zaslužuju!
PONOS DIJASPORE: Srpkinja iz Las Vegasa proglašena za najlepšu tinejdžerku Amerike! (FOTO, VIDEO)
NASMEJAO SRBIJU DO SUZA: Kanađanin prvi put probao sarmu i kajmak i napravio neoprostivu grešku! (VIDEO)
UHAPŠEN OTAC MONSTRUM SA ZVEZDARE: Policija uhvatila muškarca koji je ćerku (8) držao u kadi!