Connect with us

Amerika

BAJDEN POBRKAO LONČIĆE: Potpredsednicu nazvao “predsednica Haris”! (VIDEO)

Published

on

Američki predsednik Džo Bajden oslovio je potpredsednicu Кamalu Haris rečima “predsednica Haris” tokom govora u Beloj kući povodom pandemije kovida 19.

“Takođe, snabdevamo vakcinama domove zdravlja kako bismo dosegli do onih koji su najviše pogođeni. Najteže su pogođene i najviše su stradale crnačke, latinoameričke, indijanske i ruralne zajednice. Ovo je zaista važno jer verujemo da brzina i efikasnost moraju da idu u korak sa pravičnošću i jednakošću”, rekao je Bajden.

“Кada smo predsednik Haris i ja, nedavno, krenuli u virtuelni obilazak centra za vakcinaciju u Arizoni, jedna od sestara na tom obilasku koja je vakcinisala ljude, rekla je da je svaka vakcina poput davanja doze nade”, nastavio je Bajden.

Bajden se nije ispravio nakon lapsusa, vidi se na video snimku i u transkriptu koji je obezbedila Bela kuća.

“Tokom predsedničke kampanje prošle godine, tadašnji predsednik Donald Tramp često je optuživao Bajdena da je u mentalnom padu i tvrdio da će se demokrate pozvati na 25. amandman kako bi Bajdena zamenili Kamalom Haris”, objavio je The New York Post. “

Na događaju u Beloj kući ovog meseca, Bajden je zaboravio ime ministra odbrane Lojda Ostina, oslovljavajući ga kao “momka koji vodi onu tamo grupu”.

Uprkos ovom "fenomenu", koji je za balkanske zemlje nezamisliv, Tramp je trenutno meta istrage finansijskog poslovanja!

Posted by Serbian Times on Thursday, March 18, 2021

Izvor: Daily Wire
Foto: Printscreen YouTube / ABC News

Advertisement