Chicago, IL
37°
Fair
5:59 am7:38 pm CDT
Feels like: 32°F
Wind: 6mph W
Humidity: 60%
Pressure: 30.2"Hg
UV index: 0
7 am8 am9 am10 am11 am
37°F
39°F
43°F
46°F
48°F
MonTueWedThuFri
66°F / 54°F
64°F / 37°F
45°F / 37°F
55°F / 46°F
59°F / 57°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

ANIN AUTO PARKIRAN U VAŠINGTONU: Detalji istrage bacili novo svetlo na nestanak Srpkinje!

Dokumenti iz policije bacaju potpuno novo svetlo na nestanak Ane Volš (39) iz Kohaseta, majke troje dece, koja je rodom iz Beograda.

Spisak poziva upućen policiji svedoči da je nestanak Ane Volš prvi prijavio njen poslodavac Tišman Spejer 4. januara, a ne muž Brajan, što je iznenadilo istražitelje i javnost.

Transkript evidencije poziva policiji otkrio je da je 4. januara, čovek koji se predstavio kao šef obezbeđenja kompanije u Vašingtonu, gde je radila Ana Volš, kontaktirao Brajana Volša pre nego što je prijavio njen nestanak.

-Stranka živi u Kohasetu, radi u Vašingtonu, auto joj je parkiran u Vašingtonu, poslednji put je viđena u petak. Kompanija je kontaktirala njenog supruga koji nije podneo prijavu da je nestala – piše u prijavi policiji upućenoj 4. januara.

U prijavi piše i da mu je Brajan Volš rekao da nema razloga da veruje da se Ana nalazi u opasnosti.

-Muž je rekao da je otišla na posao u Vašington oko 6.30 ujutru i da se od tada nije čuo sa njom – piše u evidenciji.

Detalji iz evidencije su u suprotnosti sa prvim izveštajima da su poslodavac Ane Volš i Brajan Volš istovremeno prijavili njen nestanak. Tokom prošlonedeljnog suđenja branilac Volša rekao je sudu da je njen klijent prvi kontaktirao Tišmana Spajera u vezi sa njegovom nestalom ženom.

PRATITE NAS I NA FEJSBUKU:

Drugi dokument iz policije otkriva da je mobilni telefon Ane Volš poslednji put registrovan na mreži 2. januara u 3.14 ujutru u Кohasetu i da je registrovan na tornju koji je udaljen nepunih 400 metara od iznajmljene kuće gde je živela Ana Volš sa suprugom i troje dece.

Brajan je uhapšen i nalazi se u zatvoru jer je lagao istražitelje o tome gde se nalazio 1. i 2. januara. Zadržan je uz kauciju od 500.000 dolara i izjasnio se da nije kriv po optužbi da je ometao policijsku istragu.

Već se nalazio u kućnom pritvoru i čekao je kaznu za prodaju dve lažne slike Endija Vorhola na Ibeju za 80.000 dolara.

Policija je do sada otkrila potencijalne dokaze uključujući ratne sekire, krvavi tepih i sredstva za čišćenje dok je pretraživala objekat za smeće u Pibodiju koji se nalazi severno od Bostona i nešto više od sat vremena od kuće para.

Deca bračnog para Volš, trojica sinova starosti između 2 i 6 godina, nalaze se na starateljstvu Odeljenja za decu i porodice.

Ana Volš, podsetimo, poslednji put je viđena 1. januara kad je trebalo da ode na aerodrom “Logan” u Bostonu odakle je planirala da uhvati let za Vašington gde radi u agenciji za nekretnine.

Ana, međutim, nije ni stigla na let, a lokalni šef policije je rekao da nemaju ni potvrdu da je ušla u vozilo kojim je trebalo da ide do aerodroma.

POVEZANE TEME:

ONA JE KLJUČNI SVEDOK PROTIV BRAJANA: Jedna žena bila je u kući dok je pokušavao da se reši mrtve Ane!

MOGUĆE DA JE ANA VOLŠ: Žensko telo pronađeno u centru za reciklažu u Bostonu!

TUŽILAC OTKRIO STRAŠNE DETALJE: Brajan pretraživao ‘najbolje načine za komadanje tela’! (VIDEO)

Izvor: Kurir
Foto: Printscreen YouTube, Instagram @anawalshe

YOU MAY LIKE