Chicago
72°
Clear
6:49 am6:29 pm CDT
Feels like: 72°F
Wind: 2mph SSW
Humidity: 66%
Pressure: 30.12"Hg
UV index: 0
WedThuFri
79/64°F
72/54°F
61/46°F

Published 3 months ago

By Serbian Times

AMERIKANAC POSETIO SELO KOD PIROTA: Oduševljen peglanom kobasicom i seoskom lepotom! (VIDEO)

Amerikanac Rob Klap, vlasnik jedinstvenog umetničkog-zabavnog centra “Can Can Wanderland”, sa još dvojicom svojih prijatelja posetio je ovih dana selo Vlasi kod Pirota, gde je došao zahvaljujući svetski poznatom umetniku Zoranu Mojsilovu, sa kojim već deset godina sarađuje, a vlasnik je i nekoliko Zoranovim umetničkih radova.

Klap je u Vlasi došao spletom neverovatnih okolnosti. Naime, hteo je jednom svom zaposlenom da pokloni, povodom godišnjice rada, skupocenu opremu za lov i ribolov, međutim, na kraju su, na predlog Mojsilova, odlučili da umesto za kupovinu skupe opreme, novac potroše na posetu selu Vlasi.

Najpre smo posetili Beograd, proveli par dana, lepo je bilo, ali dolazak u selo Vlasi je zaista nešto posebno. Ovo je neverovatno mesto, retko gde se u svetu može videti ovakva priroda i lepota – kaže Klap.

Prema njegovim rečima, posebno su ga oduševili pirotska peglana kobasica, ali i domaća rakija, koja je nešto posebno.

Zoran nam je mnogo puta pričao o selu, ali kada smo došli ovde bili smo bukvalno “oduvani” neverovatnom lepotom sela. Obišli smo i Pirot juče, bilo je super, obišli smo novo kupalište koje je zaista prelepo, bilo je vrlo osvežavajuće. Inače, ljudi su izuzetno gostoljubivi, svuda gde smo bili, gostoljubivost je na neverovatnom nivou – kaže Klap.

U Sent Polu, Minesoti imam svoj Umetnički zabavni centar “Can Can Wanderland”. Mini golf teren je napravljen tako što su umetnici dizajnirali rupe, jednu od njih je uradio i Zoran Mojsilov. Veliki sam fan njegovog rada i njega kao osobe. On nam je uradio i najduži šank u svetu verovatno – kaže Klap.

PROČITAJTE VIŠE:

EKSKLUZIVNO, ISPUNJENA POSLEDNJA ŽELJA VELIKOG TOZOVCA: Posthumno objavljena pesma koju je ostavio u amanet svom prijatelju! (VIDEO)

MILOMIR OD DEČAKA IZ SIROTIŠTA POSTAO VLASNIK ČUVENE PEKARE: Poslušao je savet čoveka koji mu je dao posao i to mu je promenilo život!

SANJA JE POPADIJA KOJA IMA FAKUKTET, CRNI POJAS I 8 DECE: “Moja majka je rodila nas šestoro, a ja sam se zarekla da ću je nadmašiti!”

Izvor: Telegraf
Foto: Printscreen Youtube /Pirotske Vesti

YOU MAY LIKE