Chicago, IL
54°
Cloudy
7:06 am4:19 pm CST
Feels like: 48°F
Wind: 13mph S
Humidity: 87%
Pressure: 29.65"Hg
UV index: 0
3 am4 am5 am6 am7 am
54°F
54°F
52°F
54°F
54°F
SunMonTueWedThu
36°F / 25°F
37°F / 30°F
37°F / 25°F
37°F / 30°F
46°F / 34°F

Published 1 year ago

By admin

AMERIKANAC KOJI JE SPREMAN DA POGINE ZA RUSIJU: Ako me pozovu u rat, dolazim!

Bivši MMA borac Džef Monson izjavio je da će se odazvati pozivu vojnih vlasti Rusije, ukoliko dobije poziv za mobilizaciju, za specijalnu vojnu operaciju u Ukrajini.

Džef Monson dugi niz godina živi u Rusiji, ima državljanstvo te zemlje, a poslednjih meseci pružao je podršku predsedniku Vladimir Putinu i vojnicima koji ratuju u Ukrajini.

– Nadam se da me neće zvati. Mislim da se svi tome nadaju. Želim da Rusija pobedi u ovoj konfrontaciji što je pre moguće – rekao je Džef Monson za portal Metaratings i dodao:

– Volim ovu zemlju, uradila je mnogo za mene. Ovo je moja kuća, kuća moje dece, moje žene. Ako svi kažemo ne, ko će onda braniti državu? Ako me pozovu, ići ću!

Nedavno je Džef Monson na svom instagram profilu napisao da se oseća kao Rus i da ne pomišlja o povratku u Ameriku gde je rođen.

– Ja sam već Rus, volim svoju zemlju. A moja sportska, politička i lična budućnost povezana je sa Rusijom. Sve što mi je ostalo u SAD je moje troje dece. Ali moja žena i dvoje dece žive ovde. Čak ni ne mislim da ću se ikada vratiti da živim u Americi – napisao je 51-godišnji veteran MMA.

Džef Monson je nedavno istetovirao latinično slovo “Z” na svom vratu. Time je ovaj fajter rodom iz Minesote, koji već nekoliko godina živi u Moskvi, pokazao šta misli o specijalnoj vojnoj intervenciji Rusije u Ukrajini. Džef Monson dospeo je u žižu svetske javnosti krajem jula, kada je objavio video u kojem podseća ljude u SAD i Evropi na civilne žrtve iz Donbasa od 2014. godine.

Izvor: Kurir Foto: Printscreen / Instagram @jeff_monson_official

YOU MAY LIKE