Chicago
64°
Cloudy
6:44 am6:38 pm CDT
Feels like: 64°F
Wind: 6mph NNE
Humidity: 88%
Pressure: 30.08"Hg
UV index: 0
FriSatSun
70/59°F
77/63°F
77/63°F

Published 3 months ago

By Serbian Times

AMERIKA: Stiže novi pozivni broj za Ilinois!

Novi pozivni broj telefona stiže u centralni i južni Ilinois. Komisija za trgovinu Ilinoisa saopštila je u petak 30. juna da je odobrila primenu novog pozivnog broja 730. Novi pozivni broj će početi da se dodeljuje u petak 7. jula.

Svi, ili deo 37 okruga, će dobiti novi pozivni broj. Korisnicima može biti dodeljen pozivni broj 730 ukoliko zatraže novu uslugu ili dodatnu telefonsku liniju. Zvaničnici ICC-a istakli su da će se pozivni broj 730 koristiti zajedno sa 618 pozivnim brojem. Kupci treba da znaju sledeće činjenice o preklapanju pozivnog broja:

-Brojevi telefona, uključujući trenutni pozivni broj, se neće promeniti;
-Cena poziva, pokrivenost ili druge tarife i usluge se neće promeniti;
-Lokalni pozivi ostaće isti;
-Klijenti u regionu sa preklapanjem će nastaviti da biraju 10 cifara za lokalne pozive unutar područja sa preklapanjem, i 1+ 10 cifara za međugradske pozive;
-Korisnici i dalje mogu birati tri cifre 911 i 988, kao i 211, 311, 411, 511, 611, 711 ili 811 ako su dostupne u njihovoj zajednici.
-Kupci će nastaviti da identifikuju svoj telefonski broj kao desetocifreni broj (trocifreni pozivni broj plus sedmocifreni telefonski broj). Korisnici se takođe moraju pobrinuti da njihovi uređaji prepoznaju novi pozivni broj 730 kao važeći.

Uređaji uključuju, ali nisu ograničeni na: uskladištene telefonske brojeve na listama kontakata na bežičnim telefonima, centralama, faks mašinama, dial-up brojevima, medicinskim uređajima, alarmnim sigurnosnim sistemima, i drugoj sličnoj opremi. Veb stranice, lični i poslovni pribor, štampani čekovi, reklamni materijali, kontakt informacije ili identifikacione oznake kućnog ljubimca takođe trebaju imati novi pozivni broj.

POVEZANE TEME:

EKSKLUZIVNO, NIKOLA SELAKOVIĆ: Založiću se da Đorđe dobije ulicu ili trg u Srbiji!

PLJUŠTE PENALI PROTIV KURTIJA: Nemačka prekinula saradnju sa Prištinom u nekoliko oblasti!

BRITANSKI AMBASADOR POSETIO GRAČANICU: Episkop Teodosije zabrinut za bezbednost SPC na Kosovu zbog optužbe Ališe Kerns!

Izvor: Chicago dešavanja
Foto: Pexels

YOU MAY LIKE