Connect with us

Amerika

AMERIKA: Devojčici od 12 godina dijagnostikovana korona, bori se za život, pre nije imala nikakvu bolest

Published

on

Ema, 12-ogodišnja devojčica, bori se za život u bolnici u američkom gradu Atlanti, nakon što se pokazalo da je pozitivna na koronavirus.

Kako prenosi Si-En-En pozivajući se na njenog rođaka Džastina Entonija, Emi je 15. marta dijagnostikovana pneumonija, a rezultati testa u petak prošle nedelje pokazali su da je pozitivna na virus.

Ona je od subote na respiratoru, i njeno stanje je trenutno stabilno, dodao je Entoni.

Ema, inače, nije ranije imala dijagnostikovanu nikakvu bolest. Ona, takođe, nije u skorije vreme putovala i nije poznato kako se zarazila, dodao je Entoni.

For those of you that think that kids can’t get Covid-19… Think Again!!! My 12 year old cousin just got diagnosed…

Geplaatst door Justin Anthony op Zaterdag 21 maart 2020

“Za one od vas koji misle da deca ne mogu da dobiju Covid-19 … Razmislite ponovo! Mojoj dvanaestogodišnjoj rođaki upravo je dijagnostikovana korona. Ona je u bolnici i u lošem je stanju! Oni misle da je ona možda jedan od najmlađih slučajeva a ona ima nulte zdravstvene probleme. Prvo joj je dijagnostifikovana upala pluća. Pre dva dana počela je da kašlje krv, a pluća su joj se pogoršala i primala je transfuziju”, napisao je njen rođak na Fejsbuku i dodao da je devojčica na respiratoru jer ne može da diše samostalno.

Izvor: CNN/Nedeljnik Foto: Youtube

Advertisement